Tiden går så fort så fort....

Idag är det 7 månader sedan jag och min sötnos träffades! Och siffran 7 är ju något lite extra för oss! X7! Trist bara att jag sitter här hos mig och att hon sitter där hos sig! 10-tals mil ifrån varandra på vår sjumånadersdag! Usch och blä! Snart är det iaf semester och då ska det bli pussar, kramar och mys hela tiden!

I går innan min sötnos åkte hem så tjatade hon på mig om att jag hade massa grejer i kylen som började bli gamla... Så hon fick mig att göra en planering över vad jag ska äta framöver! Jag tänkte att jag skulle försöka klara mig så långt det går på den maten jag har hemma nu. Självklart får jag ju köpa till lite färska grejer men det mesta ska va från kyl och frys så att jag blir av med allt jag köpt på mig! Så nu är Macaronipuddingen i ugnen! Mumma! Imån blir det lasagne! Har även skrivit upp vad som måste handlas så att jag kan ta det påväg hem från jobbet imån! Dessutom har jag vatt så duktig och diskat upp all disk som blev när jag gjorde maten! Tusan vad jag är bra!

Det är sjukt hur man kan va glad och ledsen på samma gång! Sötisen va hos mig i helgen och då passade hon på att gå på en anställningsintevju. Strax efter intervjun blev hon erbjuden ett jobb hemma hos sig. Själklart blir jag jätteglad att hon får ett så bra jobb för hon är verkligen värd det men jag hade ju hoppats så mycket på att vi skulle bli sambo på riktigt (inte bara helgsambo). Dessutom blev hon erbjuden jobbet här hos mig idag.... Usch! Så nu får jag längta och vänta i veckorna för att träffa henne några få ynka timmar varje helg! Usch säger jag! Nu vill jag ha semester så jag kan få pussas 24/7!

Nu är det dags att äta!

RSS 2.0